Fără procesoare Exynos pe Samsung Galaxy S24 Ultra; Flagship-ul va utiliza exclusiv soluția Snapdragon 8 Gen3

Fără procesoare Exynos pe Samsung Galaxy S24 Ultra; Flagship-ul va utiliza exclusiv soluția Snapdragon 8 Gen3

La doar o zi distanță de la anunțul procesorului Exynos 2400 destinat seriei de flagship-uri Galaxy S24, iată că online apare o veste bună pentru cei care au în plan să aleagă varianta de top Galaxy S24 Ultra. Așa cum spune și titlul postării de față, modelul Ultra va folosi exclusiv procesorul Snapdragon 8 gen3, așadar fără Exynos pe vârful de gamă. 

Informația a fost propagată în online de către cei de la The Elec, iar o completare este aceea că vom avea S24 Ultra cu Snapdragon indiferent de regiunea în care este comercializat telefonul. Între timp S24 și 24+ vor avea Snapdragon 8 Gen3 în SUA, iar în Europa și Coreea de Sud vom avea telefoanele echipate cu Exynos 2400.

Este o strategie diferită de cea abordată anii trecuți și ne amintim că în 2022 am avut doar Exynos în Europa, iar în 2023 doar Snapdragon. În 2024 are loc un echilibru dacă îl putem numi astfel, iar ideea mi se pare una bună în condițiile în care S24 Ultra va fi telefonul ales pentru productivitate și de la care se așteaptă performanța maximă, în timp ce S24/S24+ sunt mai degrabă un soi de rival pentru iPhone 15/15 Plus.

Să vedem cum stă cu eficiența acest Exynos totuși, pentru că pe hârtie după cum am aflat ieri, procesorul are multe de oferit. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.