Går fra shipping til eventbransjen:

Går fra shipping til eventbransjen:

Knut Erik Dahle kommer fra rollen som event- og konferansesje for shipping-messen Nor-Shipping. Nå blir han ny eventsjef i fullservicebyrået Norwegian Promotion Group (NPG).  NPG tilbyr tjenester innenfor merkevareaktivering, stands og eventer.

– Vi har ambisiøse mål for eventsatsningen og Knut Eriks tilnærming til event og markedet vil være en sterk bidragsyter til strategisk utvikling av området og innholdstjenester, sier administrerende direktør i NPG, Stig Kristiansen.

I tillegg eier NPG produksjons- og sportsbyrået NPG Sport & Communication. sammen med de to tidligere NFF-toppene, Svein Graff og Ronny Aasland. 

Les også: Nytt byrå skal jobbe med PR og sponsing under Ski-VM i 2025

I tillegg til tiden i Nor-Shipping, har Dahle flere år bak seg i ulike stillinger hos eventbyrået JCP Nordic.

– NPG har den mest spennende tjenesteporteføljen i Norge og en lidenskap for merkevareopplevelser som skaper merverdi for kunden. Det er stor konkurranse i markedet, men jeg er sikker på at vi har det som skal til for å skille oss ut og levere over det som forventes. Jeg gleder med til å være med å utvikle et event-team som kan tilby en totalløsning både når det gjelder opplevelse- og merkevarebygging, forteller Knut Erik Dahle.

Tidligere leder for Sponsor og Eventforeningen, Janette Haukland, tok nylig over som kommersiell direktør i selskapet.

– Vi opplever at markedet er i sterk vekst i våre sektorer, og det er en spennende tid vi gå i møte. Fra min rolle som daglig leder i Sponsor og Eventforeningen, har jeg kjennskap til Knut Erik og hans viktige bidrag på å utvikle Nor-Shipping. Derfor er jeg veldig glad for å ha fått han på laget for å styrke vår eventavdeling. Vi ønsker han velkommen 9. oktober, sier hun.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.